ISO 24673:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٤ أكتوبر ٢٠٢١

Concentrated date juice — Specifications and test methods

ملفات الوثيقة ISO 24673:2021

الإنجليزية 3 صفحات
الإصدار الحالي
19.8 BHD

مجال الوثيقة ISO 24673:2021

This document specifies the requirements and test methods for concentrated date juice.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 11980:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Ophthalmic optics — Contact lenses and contact lens care products — Requirements and guidance for clinical investigations
ISO 7405:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Dentistry — Evaluation of biocompatibility of medical devices used in dentistry
ISO 19674:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Fine ceramics (advanced ceramics, advanced technical ceramics) — Methods of test for ceramic coatings — Determination of internal stress in ceramic coatings by application of the Stoney formula
ISO 4823:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Dentistry — Elastomeric impression and bite registration materials